BCCI Construction Company

BCCI’s new headquarters represents a shift from traditional office space to an open work environment that supports teaming and collaboration. The office, which is located in a multi-tenant building, features a range of meeting room options; quiet spaces to retreat and reflect such as phone rooms and a wellness room; and celebration space in a lounge and adjacent patio. Designed and built to meet LEED-CI v4 and the WELL Building Standard, an emphasis on wellness and comfort is present in healthy building materials, air filtration systems, filtered water stations, access to views and daylight, sit-stand desks, and natural elements throughout the space.

Error: Please enter a valid email address

Error: Invalid email

Error: Please enter your first name

Error: Please enter your last name

Error: Please enter a username

Error: Please enter a password

Error: Please confirm your password

Error: Password and password confirmation do not match